Veckans vana - Lita på att allting är precis som det ska vara

Publicerad den Aug 07, 2023 |

Veckans vana är tips på hur du genom enkla förändringar kan frigöra mer tid och energi.

Allting är precis som det ska vara. Och allting kommer att bli precis som det ska bli. 

Det känns sällan så när jag är mitt i något. En stor livsomvälvande förändring, en motgång, ett drama. Livet känns skit och jag längtar ut på andra sidan. Då får jag påminna mig: allting är precis som det ska vara. Det är meningen att det här ska hända just nu, att allt ska fram i ljuset och upp i luften. Att dörrar ska stängas, för att nya ska kunna öppnas. Varje slut är en ny början. Varje början behöver föregås av ett slut. 

Utveckling är sällan enkel. Det är tungt och jobbigt, rörigt, kaotiskt och tårar i massor. Det är lätt att tro att på andra sidan är allting enkelt och lätt. Att det finns en skatt i slutet av regnbågen att komma fram till. 

Men det är inte så. Livet blir inte enklare. Men jag blir bättre och bättre på att hantera det jag möter, jag blir starkare, klokare och bättre på att hålla dualiteten av glädje och sorg, mörker och ljus. 

Det finns inte ett mål att nå efter utvecklingen. Utvecklingen är målet. Och allt jag går igenom leder mig dit jag är på väg. Allting är precis som det ska vara. Och allting kommer att bli precis som det ska bli. 

Kategorier: : Veckans vana