Veckans vana - Bara fortsätt

Veckans vana är tips på hur du genom enkla förändringar kan frigöra mer tid och energi.

Vad som än händer: fortsätt sätta den ena foten framför den andra. Du behöver inte se hela vägen. Du behöver inte se ditt mål framför dig. Du behöver inte ens veta vad som kommer efter nästa steg. Bara ta nästa steg i tillit till att du är guidad och ledd precis dit du ska. 

När allting känns motigt - bara fortsätt. Ett steg till. Det behöver inte var stort. Det behöver inte gå fort. Men låt energin få vara i rörelse, lita på att även ett yttepyttesteg är tillräckligt. 

När allt går lätt - bara fortsätt. Följ med livets flöde och all energi som rör ditt liv framåt. Fortsätt sätta ena foten framför den andra. Var inte rädd om det går fort. Följ energin i den takt den flödar.  

Allt du gör, varje steg du tar, är som att plantera frön. Du vet aldrig när de kommer gro. Du vet inte ens vilka som kommer att gro. Du vet inte vilka steg som kommer leda till viktiga möten. Du vet inte vilka steg som kommer vara de som skiftar dig in på en ny väg. Allting kommer att vara tydligt när du ser tillbaka, men just där och då du står och väger och väljer vet du inte vad nästa steg kommer ge dig. Ibland blir det tydligt alldeles efteråt, ibland kan det ta flera år. 

Oavsett vilket - bara fortsätt!

      Kategorier: : Veckans vana