Momentum

En månad av mirakler


Mod byggs genom rörelse. Rörelse bygger momentum.

  Momentum är programmet jag skapade vid årsskiftet 2022/2023 och genomförde under hela januari. Det la grunden för ett år som är bortom allt jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag byggde upp förtroendekapitalet för mig själv dag för dag. Idag är jag solid i min tillit till mig själv och att jag genomför det jag föresätter mig. Nu vill jag dela upplevelsen med dig, så att du kan få en månad, ett år, ett liv fyllt av mirakler!

Du vet den där fantastiska känslan av flow, när allt bara flyter och energin är i rörelse? Och motsatsen, när allt bara står still och känns stagnerat och fast? Oftast upplever vi att det är yttre faktorer som styr om vi är i flow eller inte men hemligheten är att det är du själv som skapar flow i ditt liv.

Under en månads tid kommer du få övningar att göra varje dag som öppnar upp för ett större flöde. Du kommer att få öva på att vara modig i en trygg miljö och steg för steg göra de saker som du vet kommer att leda dig dit du vill men som ändå är så svåra att ta tag i.

Du kommer att få uppleva den magi och de mirakler som kan få hända när du röjer undan de hinder som hindrar att energin flödar fritt. Och du kommer få verktygen för att kunna återskapa magin när helst du vill!

"Det är lättare att vara modig när du är trygg."

Anna Arnetz

Momentum - En månad av mirakler

"Är det någon konst att vara modig om man inte är rädd?" frågade Tove Jansson i Muminpappans memoarer. Nej, säger jag. Att vara modig är inte att göra saker man inte är rädd för. Att vara modig är att göra saker TROTS ATT man är rädd. Och då kan magiska saker börja hända!

"Det är lättare att vara modig när du är trygg" säger jag istället. Och tryggheten vill jag ge dig i den här kursen, en trygg plats för dig att öva på att vara modig och att göra saker trots att du är rädd, för att du vet att det är just de sakerna som kommer att öppna upp för det liv du drömmer om.

31 dagar av rörelse för att skapa momentum
Arbetsbok


Du har livslång tillgång till kursen så du kan använda dig av den för att skapa momentum så många gånger du vill. 

Det här ingår:


  • 31 dagar av övningar i kursportalen
  • 58-sidig arbetsbok
  • Livslång tillgång till materialet för att kunna sätta energin i rörelse så många gånger du vill

Min väg genom livet har varit allt annat än rak. Trots att jag har älskat bokföring så länge jag kan minnas och ekonomrollen har varit en röd tråd genom hela mitt arbetsliv så har jag också alltid haft en längtan efter något mer, något annat.

Det här har lett mig in på en mängd olika spår. Jag har skrivit en barnbok och gett ut på eget förlag. Jag har drivit en matplaneringstjänst när den typen av tjänster ännu var i sin linda. Jag har drivit en yogastudio under pandemin. Jag har startat och lagt ner verksamheter och låtit mitt företag utvecklas tillsammans med mig.

När jag har pratat om vad jag gjort ser jag själv ibland en mängd misslyckanden mitt i mina uppfyllda drömmar. Men jag har lärt mig att det inte alls är vad människor omkring mig ser, de ser istället mig som någon som gång på gång vågat - till synes utan att vara rädd.

Är det något jag kan lova dig så är det att jag ofta har varit rädd. Men jag har alltid valt att göra det ändå. Jag har alltid valt drömmen framför rädslan. Jag har valt att vara modig. Och nu vill jag hålla space för dig att göra samma sak. Så att vi varje gång vi ser tillbaka på våra liv med stolthet kan säga: JAG GJORDE DET!

Course Pricing

Momentum

3100 SEK

  • En månad av mirakler

Låt magin börja!