Den här kursen är inte öppen för att gå med

Rätt pris!

Självkänsla, självförtroende, självvärde

Ditt FÖRETAG kommer aldrig bli sig likt igen...
Din syn på DIG SJÄLV
och DITT VÄRDE
kommer att förändras
FÖR ALLTID

Mitt MÄSTERVERK
15 års erfarenheter samlat
i en kurs

RÄTT PRIS!
45 lektioner
Självförtroende Självkänsla Självvärde


Kämpar du också med att ta betalt?

Ett av de vanligaste hindren jag möter hos egenföretagare är att våga ta betalt. Det tar sig olika uttryck: att inte våga ta i ordentligt när man sätter pris på sin tid och kompetens, att inte var tydlig (mot sig själv eller sina kunder), problem med gränssättning eller tycka att det är jobbigt att fakturera. Alla de här blockeringarna landar i en och samma sak: bristande känsla av självvärde. Självvärdet påverkar självkänslan och självförtroendet, allting hänger ihop.

Sedan jag startade mitt första företag 2008 har jag gjort den här resan och nu vill jag dela mina erfarenheter med dig, så att du kan snabba upp din process. Jag har nästan fyrdubblat mina timpriser sedan mitt första konsultuppdrag 2011 och mångdubblat min känsla av självvärde. I 45 lektioner får du mina djupaste lärdomar om hur du vågar höja dina priser och öka din omsättning, så att ditt företag blir verktyget för att uppfylla alla dina drömmar.

För min egen del är arbetet i de 45 lektionerna inte något jag gör en gång och sedan är det klart, utan det är ett livslångt lärande och utforskande av mig själv, mina tankar, känslor, hinder och rädslor. Därför har du livslång tillgång till kursmaterialet så att du alltid har möjlighet att gå tillbaka om det behövs. Det kan också vara både lärorikt och inspirerande att göra om kursen regelbundet och samtidigt titta igenom vad du skrev ner i arbetsboken tidigare gånger. Då får du svart på vitt vilka framsteg och förflyttningar du har gjort!Dare to live the life you have dreamed for yourself.
Go forward and make your dreams come true.

Ralph Waldo Emerson

Det här ingår:

  • 45 lektioner, runt 5 minuter långa (så att du kan lyssna när du har en stund över)
  • Video och ljudfil, så att du kan välja vad som passar dig bäst
  • Pdf med alla lektioner
  • 56-sidig arbetsbok med coachande frågor där du kan utforska dina tankar och känslor kring pris, värde, självförtroende, självkänsla och självvärde
  • 4 gruppsamtal 
  • Ett 1:1 samtal med mig
  • Livslång tillgång till kursen
  • BONUS! Inspelad intervju med mediet Anna Stomsi som ändrade priset för en hel bransch. Hur gjorde hon? Hur tänkte hon? Vad kände hon? Hur vågade hon?

Tider för gruppsamtal:
19 oktober kl 16-17
27 oktober kl 11-12
3 november kl 11-12
9 november kl 16-17

Alla samtal spelas in och laddas upp i kursportalen.
Kan du inte vara med live mailar du mig dina frågor i förväg.

I kursen igår ett individuellt coachningssamtal med mig, 60 minuter, att använda senast den 30 november 2023

Ayfer Batti

Cred Redo AB

Anna är en stor inspirationskälla, både som kollega, företagare och människa, i allt från siffror till hur hon ser på livet. Hon har hjärtat på rätt plats och finner alltid de rätta orden. Till Anna kan jag säga precis det jag känner utan att behöva tänka efter innan och jag är aldrig rädd för att känna mig dum. 

Carina Seaton

Infinite Flow AB

Tack Anna för att du stöttat och lugnat när oro och tvivel velat att över. För att dina tankar har utmanat mina att drömma större, att våga vara större och att våga vara värd det!

Course Pricing