Pengar kan komma på så många oväntade sätt!

Publicerad den Aug 13, 2023 |

Håller du alla vägar öppna för pengar att komma till dig?

Hur känner du om pengar? Kommer pengar lätt till dig, på både väntade och oväntade sätt? Eller kommer pengar bara på de gamla vanliga, förväntade sätten? 

Jag ser det som att var och en av oss har mängder av vägar som pengar kan komma till oss men att varje väg har en dörr och att jag själv aktivt måste öppna så många dörrar som möjligt. Vissa kan jag medvetet öppna genom att erbjuda mig att vara av service till världen, oavsett om det är genom en anställning med lön eller genom de produkter eller tjänster jag säljer i mitt företag. Andra dörrar öppnar jag omedvetet av bara farten när jag väljer att öppna så många andra dörrar som det bara är möjligt. Det är som att jag är spindeln mitt i ett osynligt nät av kopplingar som pengar kan komma genom och mitt jobb är att aktivera så många kopplingar som det bara är möjligt. 

Härom veckan fick jag det konstigaste telefonsamtal jag någonsin fått. En kvinna som känner mig genom yogastudion jag tidigare drev ringde, hon hade genomfört en operation och behövde någon som kunde sova hos henne mot betalning. Om vi bortser från det djupt sorgliga i frågan - om ensamhet och hur svensk sjukvård fungerar - var det för mig en helt magisk fråga! Människor pratar om att tjäna pengar medan de sover och här fick jag en fråga om att tjäna pengar på att just SOVA. Jag hade inte möjlighet att hjälpa till och jag hoppas verkligen att det löste sig, men jag tar med mig vetskapen om att pengar kan komma på alla sätt, de möjliga och de allra mest omöjliga. Vad som händer i nätverket runt mig och hur nära pengarna är att komma till mig kan jag inte veta - förrän de är där. 

Kategorier: : Annas tankar