Vill du lära dig ta hand om och förstå din egen bokföring?

Jag har jobbat med bokföring hela mitt vuxna liv och nu vill jag lära dig!

Som företagare är det guld värt att kunna ta hand om sin egen bokföring. Har du bara rätt kunskap kan det spara dig både tid och pengar. Att dessutom förstå vad siffrorna berättar är i mina ögon ett måste. Då kan du på riktigt ha användning av din bokföring för att förstå och styra ditt företag framåt så att du kan uppfylla dina drömmar.

Oavsett hur mycket du kan eller har gjort själv tidigare ger jag dig alla verktyg du behöver för att klara av bokföringen själv. Det gör inget om du är nybörjare - jag lär dig allt du behöver kunna!

Jag lär dig på det sätt som passar dig bäst: att gå kursen på egen hand, individuella samtal eller en blandning. Oavsett vad du väljer kan jag lova dig att du aldrig mer behöver vara rädd för bokföring, känna oro för Skatteverket eller ha huvudvärk över förlorade kvitton. Vi löser det här - tillsammans!

Att lära sig att ta hand om och förstå sin bokföring är en investering som du kommer att ha nytta av hela ditt företagarliv, oavsett om du väljer att fortsätta sköta din bokföring själv eller på sikt ta hjälp. Om du en dag lägger ut bokföringen på en redovisningsbyrå kommer du vara en kompetent och kunnig kund som enkelt kan utvärdera om din redovisningsbyrå gör ett bra jobb och du kan också verkligen förstå dina siffror. Vad passar dig bäst?

Kurs i egen takt

 • Förinspelade filmer
 • Checklistor
 • Kalkylark
 • Livslång tillgång till kursmaterialet
 • 1 individuellt samtal (60 minuter)
 • Möjlighet till delbetalning

Kurs kombinerad med samtal

 • Den inspelade kursen
 • 5 månaders individuell coachning
 • 2 samtal (60 minuter) varje månad
 • Privat Facebookgrupp för kommunikation mellan samtalen 
 • Livslång tillgång till kursmaterialet
 • Möjlighet till delbetalning

Privat coachning

 • 5 månaders individuell coachning
 • 2 samtal (60 minuter) varje månad
 • Privat Facebookgrupp för kommunikation mellan samtalen 
 • Möjlighet till delbetalning


BOKA DIN EGEN VIP-DAG
En heldag med fokus på bara dig och ditt företag

Ibland lockar det inte att följa ett fast schema och lära sig teorin, utan du vill djupdyka ner i det som rör just dig och ditt företag och lära dig saker handgripligen. Då är det här för dig!

Vi börjar där du är och när dagen är slut är har du en struktur som funkar för dig, en plan för hur du tar hand om din bokföring framåt och förstår hur ditt bokföringsprogram fungerar.

Vi ses över Zoom eller centralt i Stockholm.

Pris:
Heldag 20 000 kronor plus moms
Halvdag 10 000 kronor plus moms

Kontakta mig för bokning. 

"Jag uppskattar Annas lugn och hennes lyhördhet inför vilka svårigheter jag brottas med. Jag uppskattar att det är så tydligt, med korta avsnitt och på lätt sätt även för mig som inte kan någonting alls innan. Med Annas lugna och pedagogiska sätt att förklara på ett sätt som är lätt att ta till sig och förstå så känner jag mig trygg i att jag kommer att klara av bokföringen." 

Greta Sandström
Gretas själsliga

  "Jag anlitade Anna för stöttning med bokföring och fick så mycket mer stöd än så. Fantastiskt bra tips hur jag skulle tänka, resonera kring min egen lön och pension och det allra bästa av allt hon sa var: det finns alltid ett facit! Anna kan svara på alla mina frågor och gör det på ett sätt som stärkt mig i min bokföring och tankesätt kring mitt aktiebolag. Jag ser fram emot att få delta i hennes grupper framöver för att få ta del av ännu mer av hennes kunskaper, tips och råd."

Karin Hector
Plumeria HR AB

"Anna, vilken gåva du är till företagaren! Jag menar det från botten av mitt hjärta. Du är den första ekonomen jag kan vara helt bekväm med. Du kan liksom tolka den fyrkantiga världen för oss runda människor. Trösklarna blir lägre med dig."

Tanja Sivonen
wilder+wiser

"Förut tyckte jag att ekonomi och bokföring var komplicerat och tråkigt, men med Annas hjälp så trillade bitarna på plats och nu tycker jag till och med att det är roligt!"

Sissi Möller
Hearts by Sis