Om mig

Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat med ekonomi, finansiering och redovisning i 30 år. Sedan 2011 är jag helt min egen och parallellt med det jag erbjuder dig här arbetar jag också som redovisningskonsult då jag kliver in som senior redovisningsekonom på olika företag, främst inom fastighet, försäkring och bank.

Jag är också ACC-diplomerad coach, Master Face Reader och yogalärare (yin, restorative, yoga nidra - ju långsammare desto bättre!).

Parallellt med mitt liv i den värld vi kan se och ta på har jag utforskat och utvecklat min andlighet sedan 2011. Jag har utvecklat tekniken yinomi som är ett sätt att lösa upp pengablockeringar och rädslor kopplade till pengar.

Jag vill ge dig modet att gå din egen väg och att bli allt det du är. I mitt arbete väver jag ihop alla mina delar och plockar ur min välfyllda verktygslåda så att du får det just du behöver.  

Välkommen hit! 

Anna

Varför ska du jobba med mig?

Om du funderar på att anlita mig som lärare, coach eller mentor kan du göra det på olika plan och du kommer att få precis det som just du behöver.

Jag kan guida dig genom siffror, pengar och bokföring och ge dig större kontroll över dina pengar både privat och i företaget. Det gör jag främst genom mina kurser. Du väljer vad som passar dig bäst: att gå kursen på egen hand eller tillsammans med mig genom att köpa till ett coachpaket till kursen.

Jag kan guida dig till nästa steg och mer mod i livet och i företaget. Det gör jag som coach.

Jag kan hjälpa dig att förfina och fördjupa allt det du redan är och bidra med nya perspektiv. Det gör jag i min roll som mentor.

Jag väver ihop det tredimensionella med det andliga och har blivit kallad "den andliga vägvisaren i siffrornas värld". Jag är en varm förespråkare av vad jag kallar "personlig utveckling genom företagande". Att starta och driva företag är en av de tuffare utbildningarna i personlig utveckling du kan ge dig in på. Du kommer gång på gång att behöva utmana dina rädslor och lämna din komfortzon. Då kan det vara ovärderligt att ha en trygg coach som bollplank.

Parallellt med mitt yrkesliv har jag gjort en privatekonomisk resa som ligger till grund för mycket av det jag lär ut i mina kurser. Jag har gått från att leva med andan i halsen och mycket månad kvar i slutet av lönen till ekonomisk trygghet och en automatiserad struktur för mina pengar.

Min superkraft är att på ett enkelt och pedagogiskt sätt göra det krångliga lättförståeligt och jag vill guida dig in i det som jag älskar och kan allra bäst: att visa att bokföring, pengar och ekonomi inte är det mysterium det kan kännas som!

Poddtips för dig som vill lära känna mig bättre

Mera bokföring, kreativt företagande och att låta glädjen leda vägen

I episod 12 av Moneyfestation pratar jag om att ta plats i sig själv, skapa ett lustfyllt företag, face reading, bokföring och holistisk ekonomi. Du hittar den där poddar finns. 

Rädslan för bokföring och Skatteverket - så vanligt bland egenföretagare!

Det pratar jag med Jessica Hjert om i Företagsterapeuten. Där berättar jag också om min kringelikrokiga väg som företagare och alla de projekt jag har testat på vägen mot den här verksamheten, som jag från början kallade Drömfångaren. 

Nyfiken på att höra om bakgrunden till mitt företag?

Då kan du lyssna på mig i episod 20 av The Brand Expert Podcast - "Skit-enkel bokföring & ett personligt varumärke", ett samtal med Malin Hammar Blomwall. Du hittar den där poddar finns. 

Vill du höra om min personliga resa?

Det kan du göra i podden Awakening moments i ett samtal med Nadia Wallin om yoga, utmattning, synkronicitet och ekonomi och hur jag alltid hittar tillbaka till siffrorna. Jag brukar kalla mig Advanced Practicioner Being Fucking Human men Nadia också la till titeln Financial Rockstar. Samtalet är på engelska.