Om mig

Jag är bron mellan den fyrkantiga gammaldags världen och den nya tidens företagande. , Jag har ett ben i företagsvärlden och ett i den andliga världen.

Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat med ekonomi, finansiering och redovisning i 30 år. Sedan 2011 är jag helt min egen och parallellt med det jag erbjuder dig här arbetar jag också som redovisningskonsult då jag kliver in som senior redovisningsekonom på olika företag, främst inom fastighet, försäkring och bank.

Jag är också ACC-diplomerad coach, Master Face Reader och yogalärare (yin, restorative, yoga nidra - ju långsammare desto bättre!).

Parallellt med mitt liv i den värld vi kan se och ta på har jag utforskat och utvecklat min andlighet sedan 2011. Jag har utvecklat tekniken yinomi som är ett sätt att lösa upp pengablockeringar och rädslor kopplade till pengar.

Jag vill ge dig modet att gå din egen väg och att bli allt det du är. I mitt arbete väver jag ihop alla mina delar och plockar ur min välfyllda verktygslåda så att du får det just du behöver.  

Välkommen hit! 

Anna

Poddtips för dig som vill lära känna mig bättre

Pengar och andlighet

Det pratar jag om med Agneta Wahlström Ihr i Nyckeln till frihet. Ett både sprudlande och allvarligt samtal där vi pratar om allt från skönheten i dubbel italiensk bokföring till att låta företagandet utvecklas under resans gång. I samtalet får du även tips på hur du kan prata med barn och ungdomar om pengar och hur du gör själv för att öppna upp för flödet av pengar i ditt liv.  Vill du lyssna på spellistan jag pratar om i samtalet så hittar du den här.

Mera bokföring, kreativt företagande och att låta glädjen leda vägen

I episod 12 av Moneyfestation pratar jag med Nadia Wallin om att ta plats i sig själv, skapa ett lustfyllt företag, face reading, bokföring och holistisk ekonomi. 

Rädslan för bokföring och Skatteverket - så vanligt bland egenföretagare!

Det pratar jag med Jessica Hjert om i Företagsterapeuten. Där berättar jag också om min kringelikrokiga väg som företagare och alla de projekt jag har testat på vägen mot den här verksamheten, som jag från början kallade Drömfångaren. 

Nyfiken på att höra om bakgrunden till mitt företag?

Då kan du lyssna på mig i episod 20 av The Brand Expert Podcast - "Skit-enkel bokföring & ett personligt varumärke", ett samtal med Malin Hammar Blomwall.

Vill du höra om min personliga resa?

Det kan du göra i podden Awakening moments i ett samtal med Nadia Wallin om yoga, utmattning, synkronicitet och ekonomi och hur jag alltid hittar tillbaka till siffrorna. Jag brukar kalla mig Advanced Practicioner Being Fucking Human men Nadia också la till titeln Financial Rockstar. Samtalet är på engelska och finns på Spotify.