Vad berättar ditt ansikte om dig?

Jag tror att du håller med mig om att vi alla intuitivt läser av varandras ansikten hela tiden. Vi pratar om arga rynkor mellan ögonbrynen och glada kråksparkar. Och visst är det så, allt vi är med om sätter spår. På insidan och i ansiktet.

Men utöver det intuitiva finns det inom den kinesiska medicinen ett system för att läsa av ansikten och även att diagnosticera inom akupunktur och akupressur. Det kallas för Face Reading och är systemet bakom vad dina ansiktsdrag berättar om din personlighet, vad dina linjer berättar om de känslor du inte har processat klart än utan håller inom dig och hur levande din själ är i dig.

En läsning kan vara en transformerande upplevelse, som får dig att omvärdera din syn på ditt ansikte och dina linjer och som också kan ge dig verktyg att reversera dina linjer. För botox är långt ifrån den enda lösningen till färre och mjukare linjer - det är betydligt mer effektivt på så många plan att bearbeta känslan bakom linjen. Kunskap om vad linjerna berättar kan också bli ett sätt att följa hur du mår i livet, för även om det går att trycka undan känslor så berättar ditt ansikte alltid vad som händer innerst inne.


När jag första gången kom i kontakt med Face Reading blev jag helt fascinerad. Här fanns ett system som förklarade min intuition! Efter att ha fått mitt ansikte läst gick jag en första grundutbildning i Sverige och sedan vidare till att i september 2021 bli certifierad Master Face Reader av Lilian Pearl Bridges, som undervisade i och lärde ut den tradition hon var född in i. 

En ansiktsläsning tar ca 60 minuter och kostar 2500 kronor inklusive moms.

Betalning sker i samband med bokning.
Senast 48 timmar innan din bokade tid vill jag att du skickar mig två nytagna foton av ditt ansikte, ett framifrån och ett i profil.