BIBLIOTEKET

VÄLKOMMEN TILL BIBLIOTEKET!

Här hittar du alla mina kurser som är helt förinspelade och som du ser eller lyssnar på i din egen takt när det passar dig. Du har livslång tillgång till materialet när du har köpt det.


Kurser och föreläsningar

Rätt pris

Kämpar du också med att ta betalt?

Ett av de vanligaste hindren jag möter hos egenföretagare är att våga ta betalt och grunden är densamma: självförtroendet, självkänslan och självvärdet.

I 45 korta lektioner ger jag dig allt jag har lärt mig om att sätta pris på mig själv sedan jag startade mitt första företag 2008.  Din syn på dig själv, ditt värde och ditt företag kommer att förändras för alltid!

45 lektioner + pdf + arbetsbok
Pris 5 500 kronor plus moms

Inner Goddess

Jag vill visa dig att RIKEDOM inte alltid kräver pengar.
Jag vill visa dig att ROMANS inte alltid kräver en kärlekspartner.
Jag vill visa dig att MAGI finns överallt.
Jag vill visa dig hur du öppnar upp för att TA EMOT ännu mer.
Jag vill visa dig hur mycket du redan MANIFESTERAR i ditt liv.
Jag vill visa dig hur du genom INTENTION och medvetenhet kan manifestera ÄNNU MER.
Jag vill visa dig hur du kan uppgradera ditt liv till nästa nivå - NU!

5 moduler + gudinnebok
Pris 3 300 kronor plus moms

Skapa pengar

"Jag är inte så bra med pengar" - är det något du har hört dig själv säga? Då är det här kursen för dig!  

Jag lär dig investera dina pengar så att de kan börja växa och jobba för dig. Du kommer att få lära dig hur börsen fungerar, om aktier och fonder, sätta upp ett ISK och en plan för hur mycket du ska spara/investera. Du kommer också att få titta på underliggande saker som påverkar dig, som din ekonomiska historia och ditt ekonomiska varför.

6 moduler + uppgifter + arbetsbok
Pris 5 000 kronor plus moms

Momentum - En månad av mirakler

Du vet den där fantastiska känslan av flow, när allt bara flyter och energin är i rörelse? Och motsatsen, när allt bara står still och känns stagnerat och fast? Oftast upplever vi att det är yttre faktorer som styr om vi är i flow eller inte men hemligheten är att det är du själv som skapar flow i ditt liv.  Under en månads tid kommer du få övningar att göra varje dag som öppnar upp för ett större flöde. Du kommer steg för steg att göra de saker som du vet kommer att leda dig dit du vill men som ändå är så svåra att ta tag i.

31 dagar + arbetsbok
Pris 3 100 kronor plus moms

Vinstmaskinen

Tänk dig att alltid veta precis hur mycket pengar du har att röra dig med, att det alltid finns pengar till moms och skatter, lön och utbildningar plus att du varje månad sätter av pengar som får jobba för dig.

Låter det som en dröm?  Det är det absolut inte och i sex steg lär jag dig att sätta upp en struktur som hjälper dig att få ditt företag lönsamt och inte minst att se till att det fortsätter vara lönsamt framåt!

6 moduler + arbetsbok
Pris 5 000 kronor plus moms

Drömmaskinen

Hur skulle det kännas att veta att du alltid har tillräckligt med pengar, hela månaden samtidigt som du har automatiserat ditt sparande och har pengar avsatta för det som ger ditt liv extra guldkant? Låter det som en omöjlig dröm?

Det är det absolut inte och i fyra steg lär jag dig att sätta upp en struktur för dina pengar som gör jobbet utan att du behöver lägga många minuter per månad.

4 moduler + arbetsbok
Pris 3 000 kronor plus moms

Magic in the making

Låt glädjen leda vägen!

När jag älskar mitt liv, när jag gör det som gör mig lycklig och glad, blir jag magnetisk för andra. Och det går genom skärmen.

När jag slutar ta saker så allvarligt och börjar leka mer, kommer andra att dras till min glädje.

Samtalet är en inspelning från den 22/2 2024 kl 2:22.

1 samtal, cirka 50 minuter
Priset är 222 kronor plus moms

Money - The time is now

Du tror att lösningen är mer pengar …det är det inte.
Lösningen är DU.

3 samtal: Past - Present - Future  
Släpp taget om det förflutna - Älska din framtid - Förändra ditt NU   Jag guidar dig längs din livslinje likt andarna i Charles Dickens julsaga: det förflutna nutiden och framtiden.  Du kan välja om din livslinje skiftar. Och skiftet händer NU.

3 samtal, ca 60 minuter vardera
Priset är 1 111 kronor plus moms

Kärlek till pengar

Precis som till människor, har du en relation till dina pengar. Och precis som våra kärleksrelationer påverkas av anknytningsmönster, inlärda beteenden och medberoende påverkas också relationen till pengar av de här faktorerna.

I den här föreläsningen berättar jag om mina insikter om hur en otrygg anknytning påverkar din förmåga att ta emot och behålla pengar, hur medberoende påverkar hur du hanterar pengar och hur du kan välja nytt och annorlunda.

1 samtal, cirka 50 minuter
Priset är 1 111 kronor plus moms.

Kalis visdom

Jag minns precis var jag var när hon kom till mig, den hinduiska gudinnan Kali. Jag satt i loungen på flygplatsen i Doha, på väg hem från Indien i mars 2017.

Nu har hon bett mig att föra hennes visdom vidare. Hon vet att vi behöver henne. Hon vill att vi ska växa i hennes namn.  

2 samtal, ca 60 minuter vardera

Priset är 1 111 kronor plus moms


Introduktion till Face Reading

Den här föreläsningen är för dig som är nyfiken på Face Reading. Jag berättar om hur jag kom i kontakt med Face Reading, du får en introduktion till det kinesiska femelementsystemet som ligger till grund för Face Reading och vad det är jag läser av i ditt ansikte under en läsning.

Föreläsningen är 85 minuter lång och förinspelad.
Priset är 888 kronor plus moms.

Yinomi

Föreställ dig ett liv i frihet - känslomässig och ekonomisk.  Föreställ dig att du har en teknik för att lösa upp stress i kroppen, särskilt stress relaterad till pengar och bristen på dem.  Det är vad du får genom yinomi.

1 introduktion till Yinomi
4 Yinomiklasser, vardera 30 minuter
Priset är 1 100 kronor plus moms

Money Magic

Money Magic är samtalet om dig och dina pengar ur ett holistiskt perspektiv: hur pengar påverkar dina tankar, känslor och din fysiska kropp.Du och dina pengar - har ni den mest kärleksfulla relation du kan tänka dig? Om inte kan den här kursen kan ge dig nya insikter och ledtrådar till hur relationen kan bli bättre!
4 samtal
Priset är 1 100 kronor plus moms.

Steget till eget

Är du redo att göra drömmen om att starta eget företag till verklighet? I så fall är det här kursen för dig!  Under kursen går vi igenom allt du behöver veta för att känna dig trygg som blivande företagare, från att välja bolagsform till att registrera och driva ditt företag.

Pris 3 300 kronor plus moms.