BIBLIOTEKET

VÄLKOMMEN TILL BIBLIOTEKET!

Här hittar du alla mina kurser som är helt förinspelade och som du ser eller lyssnar på i din egen takt när det passar dig. Du har livslång tillgång till materialet när du har köpt det.


Kurser och föreläsningar

Introduktion till Face Reading

Den här föreläsningen är för dig som är nyfiken på Face Reading. Jag berättar om hur jag kom i kontakt med Face Reading, du får en introduktion till det kinesiska femelementsystemet som ligger till grund för Face Reading och vad det är jag läser av i ditt ansikte under en läsning.
Föreläsningen är 85 minuter lång och förinspelad.
Priset är 800 kronor plus moms.

Yinomi

Föreställ dig ett liv i frihet - känslomässig och ekonomisk.  Föreställ dig att du har en teknik för att lösa upp stress i kroppen, särskilt stress relaterad till pengar och bristen på dem.  Det är vad du får genom yinomi.
1 introduktion till Yinomi
4 Yinomiklasser, vardera 30 minuter
Priset är 1100 kronor plus moms

Money Magic

Money Magic är samtalet om dig och dina pengar ur ett holistiskt perspektiv: hur pengar påverkar dina tankar, känslor och din fysiska kropp.Du och dina pengar - har ni den mest kärleksfulla relation du kan tänka dig? Om inte kan den här kursen kan ge dig nya insikter och ledtrådar till hur relationen kan bli bättre!
4 samtal
Priset är 1100 kronor plus moms.

Steget till eget

Är du redo att göra drömmen om att starta eget företag till verklighet? I så fall är det här kursen för dig!  Under kursen går vi igenom allt du behöver veta för att känna dig trygg som blivande företagare, från att välja bolagsform till att registrera och driva ditt företag.

Pris 5 500 kronor plus moms.