Individuell coachning - Bokföring

Det här ingår

 • 5 månaders individuell coachning
 • 2 samtal per månad, 60 minuter över Zoom
 • Privat Facebookgrupp för frågor mellan samtalen (jag svarar två dagar per vecka, du ställer frågorna när det passar dig)

"Jag uppskattar Annas lugn och hennes lyhördhet inför vilka svårigheter jag brottas med. Jag uppskattar att det är så tydligt, med korta avsnitt och på lätt sätt även för mig som inte kan någonting alls innan.

Med Annas lugna och pedagogiska sätt att förklara på ett sätt som är lätt att ta sig och förstå så känner jag mig trygg i att jag kommer att klara av bokföringen." 

Greta Sandström
Gretas själsliga

  "Jag anlitade Anna för stöttning med bokföring och fick så mycket mer stöd än så. Fantastiskt bra tips hur jag skulle tänka, resonera kring min egen lön och pension och det allra bästa av allt hon sa var: det finns alltid ett facit!

Anna kan svara på alla mina frågor och gör det på ett sätt som stärkt mig i min bokföring och tankesätt kring mitt aktiebolag. Jag ser fram emot att få delta i hennes grupper framöver för att få ta del av ännu mer av hennes kunskaper, tips och råd."

Karin Hector
Plumeria HR AB

"Anna, vilken gåva du är till företagaren! Jag menar det från botten av mitt hjärta. Du är den första ekonomen jag kan vara helt bekväm med. Du kan liksom tolka den fyrkantiga världen för oss runda människor. Trösklarna blir lägre med dig." 

Tanja Sivonen
wilder+wiser

 "Förut tyckte jag att ekonomi och bokföring var komplicerat och tråkigt, men med Annas hjälp så trillade bitarna på plats och nu tycker jag till och med att det är roligt!"

Sissi Möller
Hearts by Sis

Course Pricing

 • Engångsbetalning 2024
 •  

  100000 SEK

    Köp nu
 • Månadsbetalning 2024
 • 5 payments of

  20000 SEK

  per month Köp nu