Kalis visdom

Kalis visdom

Jag minns precis var jag var när hon kom till mig, den hinduiska gudinnan Kali. Jag satt i loungen på flygplatsen i Doha, på väg hem från Indien i mars 2017.

 Jag var helt oförberedd. Vad gör du när du möter en gudinna? Min första tanke var inte “Varför just jag?”. Min första tanke var “Varför just hon??” Hon var inte den jag medvetet skulle ha bett om. Jag skulle ha önskat någon som symboliserade skönhet, överflöd, lätthet och flöde. De mjuka feminina kvaliteterna. Jag kände att Lakshmi hade varit den perfekta gudinnan för mig.  

Bortsett från att hon inte var det. Förstås. För som alltid med de bästa sakerna som händer i livet så får vi inte det vi vill ha. Vi får det vi behöver. Och Kali var precis vad jag behövde.   Jag visste inte mer om henne än att hon var dödsgudinnan. Det jag inte förstod var att döden är så mycket mer än död av den fysiska kroppen.  

Det finns så mycket som kan dö.

Illusioner
Egot
Föreställningar
Osanning
Begränsningar
Allt som inte är  

Kali framställs alltid i sin kraft, i sin råa kraftfulla vilda skönhet. Hon är en urkraft av styrka och sanning. Hennes feminina kvaliteter är otämjda, råa och uråldriga. Hon böjer sig inte för någon.  

Gradvis lärde jag känna henne. Jag dansade med henne. Jag satt med henne. Jag kände henne. Jag kände henne genom mig. Jag tatuerade henne på min kropp. Och hennes kvaliteter och kraft började växa i mig. Hennes lärdomar växte i mig.

Lärdomen att stå i min kraft
Lärdomen att tala min sanning
Lärdomen att ovillkorligt vara mig själv
Lärdomen att se bakom illusionernas slöjor
Lärdomen att välja mig framför allt annat  
Lärdomen om min kraft bortom min kraft  

Nu har hon bett mig att föra hennes visdom vidare.  Hon vet att vi behöver henne.  Hon vill att vi ska växa i hennes namn.  

Vi möts i slutet av november. När naturen ser ut att dö men egentligen drar sig tillbaka, släpper allt onödigt och uttjänt och samlar sin kraft. När det ögat ser är död och förruttnelse men sanningen är att det är en utrensning av allt som har spelat ut sin roll. Vi möts i Kalis årstid.  

Det är dags nu.
Jag väntar på dig.
Kali väntar på dig.  

Med kärlek,

Anna

Pris

  • Kalis visdom
  • 1000 SEK

    29-30 november

    Köp nu
  • 2 samtal
  • Livslång tillgång till inspelningarna
  •