Voxer - Coachning Mentorskap
En Anna i bakfickan...

Att guida och coacha i Voxer är någonting HELT ANNAT än att ses under enstaka coacnhingssamtal. Istället för punktinsatser går vi sida vid sida under minst tre månader och jag kan lova dig att det vi gör under den tiden kommer förändra dig och ditt företag på bästa möjliga sätt. Jag slutar aldrig bli blown away av den här sortens samarbete.

Jag vill egentligen inte kalla det coachning utan det ligger närmare ett mentorskap. Du kommer med dina frågor, knutar och där du sitter fast. Jag delar mina tankar och insikter om det så att du får fart framåt. Du har tillgång till mig en dag i veckan, för att jacka in i min energi, för att tanka av mitt mod och för att få tankar om att lösa upp knutar. Jag älskar hur den här sortens samarbete tar bort tiden som en faktor ur transformationen!


"Det här med att bli coachad av dig på det här sättet är ingenting jag skulle ha valt från mitt medvetna jag. Jag kände inte att jag hade något behov av att bli coachad, utan det var bara någonting som lockade med dina hemliga paket. Jag tyckte att ditt bidrag till mitt event var så himla bra så att jag kände att du resonerar ju så bra med mig och det du pratar om är så klokt.
Eftersom jag inte tänkte att jag behöver coachning för att jag sitter fast med något eller har en speciell utmaning, jag var inte på den medvetandenivån, så känns det som jag varje gång du öppnar upp en ny dag tänker “Har jag något att prata om? Vad ska jag leverera? Vad finns det nu?”. Det är som att det ger plats för sånt som jag så lätt annars hade missat. Nu, till exempel, när jag höll på att spåra in på huret. Jag såg inte ens att jag kunde se frågan på ett annat sätt, jag såg inte värdet av det börja från energin istället för hur. Men med din fråga så får jag en helt annan öppning.

Så, vad jag sammanfattningsvis vill säga: jag vill bara pusha för hur bra det här som du gör är, att du hade de hemliga paketen och att jag vågade lyssna på själen. Jag trodde inte att jag hade behov av att bli coachad, men bevisligen har jag det!"

Agneta Wahlström Ihr
Introvert.se

Så här säger andra tidigare klienter

"Tusen tack för den här kärleksfulla dagen idag Anna. Så härligt!"

“Att bli coachad så här är lite som att kliva in på NK eller något lyxigt ställe och gå runt och provdofta på parfym, prova smink, omge mig med det lyxiga och veta att jag kan plocka lite vad jag vill  - lite så är känslan när jag lyssnar på dig.”

"Vill bara säga tack till dig, Anna, och till alla er andra! Så mycket fina insikter och reflektioner."

Privat eller Grupp - Vad passar dig bäst?

Får du energi och glädje av att vara del av en grupp och få svar inte bara på dina egna frågor utan också på frågor du inte ens visste att du hade? Då är gruppspacet rätt för dig!

Eller vill du ha mig för dig själv och hålla det som sker i vårt space bara mellan dig och mig? Då är ett privat space bäst för dig!

Priser

Privat Voxer 3 månader - 1 dag

3 payments of

5000 SEK

per month

  • 1 dag/vecka i 3 månader

Köp nu

Privat Voxer 3 månader - 2 dagar

3 payments of

8000 SEK

per month

  • 2 dagar/vecka i 3 månader

Köp nu