Den här kursen är inte öppen för att gå med

Sell your heart out

Lär dig att älska att sälja

Välkommen till utmaningen jag aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle bjuda in till!!

Om du hade berättat för mig för ett år sedan att jag skulle leda en utmaning och en utbildning i att lära sig älska att sälja hade jag sagt att du var galen! Jag älskade kurserna jag skapat men att försöka kränga på någon att köpa en av dem kändes skavigt. Inte konstigt, med den inställningen!

Men jag fattade ju att det fanns saker att lära här, att det var just försäljning som var en av nycklarna jag behövde. Så jag tog min nyfikenhet och min upptäcktslust och gav mig ut på ett äventyr i för mig outforskat land.

Vad jag lärde mig är att det handlar så mycket mindre om strategi än om energi. Jag lärde mig se på försäljning på ett helt nytt sätt. Och jag lärde mig ÄLSKA att berätta om alla roliga saker som händer i mitt företag och att bjuda in människor att vara en del av det. Precis som jag nu vill bjuda in dig till en månadslång upplevelse i att lära dig älska att sälja!

Jag vill guida dig till att hitta din röst, din autenticitet och din glädje genom att öva, öva, öva på att sälja. Prova dig fram, finjustera, prova igen. Både i vårt trygga space och ute i den riktiga världen på internet.

Varje dag under hela april levererar jag tankar, uppgifter och insikter om försäljning i vår Telegramgrupp. I en egen Facebookgrupp kommer vi att posta våra erbjudanden hejdlöst och skamlöst - ju mer desto bättre!

Själva utmaningen är att sälja varje dag under hela april. Utmaningen innebär inte att någon behöver köpa, utan handlar helt och hållet om det du själv kan påverka - dvs vad du gör.


Utmaningen pågår 1-30 april och jag ser det som en enda stor fest!

Som alla bra fester börjar även den här festen med en förfest. Vår förfest går av stapeln den 24-31 mars. Under den veckan ger jag dig grunderna du behöver för att köra igång utmaningen på allvar den 1 april - och det är verkligen inget skämt!

Du kan ansluta när du vill fram till 7 april, men för att maximera feststämningen och glädjen (och inte bli överväldigad!) - kom med från start!!

Hur skulle det kännas om det var roligt att sälja?

Om du kunde gå från att känna dig obekväm när du säljer till att med glädje dela med dig av dina tjänster och erbjudanden, hur skulle det kännas?

Om du släppte det du tror att du behöver göra och vara för att tjäna pengar och istället med lätthet och värme var dig själv, långt från alla formler och måsten?

Med dagligt stöd, utmaningar och experimenterande i en trygg grupp och en kombination av strategi och energi kommer vi att förflytta berg. När månaden är slut har du övat på tillit och mod, tydlighet och synlighet, självförtroende och självkänsla. Och den stora frågan är - hur många gånger har du dubblat pengarna du betalade för att vara med??

Med kärlek,

Anna

Det här är inte en kurs.
Det här är en kombination av en utmaning, en community och
daglig inspiration för att ändra din upplevelse av att sälja.
 

Det här ingår:

 • Dagliga tankar om sälj för nya perspektiv och lätthet
 • Coaching varje vecka: var sitter du fast?
 • Öva dig på att sälja i ett tryggt sammanhang 
 • Skapa erbjudanden som du älskar
 • Sätt priser som gör dig glad
 • Veckans wins
 • 30 dagars utmaning - sälj varje dag (på ett sätt som du älskar!)

Min dröm för dig om 30 dagar:

 • Du har hittat din röst och ditt uttryck
 • Du tar upp precis så mycket space som du har lust med utan att fundera på vad någon tänker eller tycker
 • Din energi går genom skärmen
 • Du älskar att dela med dig av dina gåvor och erbjudanden
 • Du har tjänster och priser som gör dig glad och du är trygg med att berätta om dem
 • Du har fått tillbaka dina pengar med råge!

Pris